CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

diumenge, 3 de maig de 2009

EN BOTI BOTI, LA MASCOTA DE LA BIBLIOTECA DE SANT SADURNÍ, JA TÉ UN SEGON CONTE

Aquesta que teniu aquí és la coberta del segon llibre d'en Boti Boti que es va presentar el passat 24 d'abril a la Biblioteca de Sant Sadurní d'Anoia.
Per celebrar els 10 anys de Biblioteca i els 5 anys de la mascota de la secció infantil, en Boti Boti, s'ha editat aquest nou volum titulat "Les aventures d'en Boti Boti i els seus amics". El text va guanyar el concurs literari que cada any convoca la mateixa biblioteca i el van escriure els nens i nenes de segon de primària del CEIP Jacint Verdaguer. L'Anna Obiols n'ha fet l'adaptació i en Subi les il.lustracions.
El llibre s'ha fet arribar a tots els nens i nenes de Sant Sadurní.
L'acte de presentació va ser tot un èxit i la gran sorpresa va ser poder veure en Boti Boti fet de xocolata!
Esperem que tots plegats disfruteu molt d'aquestes noves aventures i des d'aquí, un agraïment especial a les bibliotecàries de Sant Sadurní que han estat les culpables de tot i han treballat de valent per fer-ho possible.

En Subi i l'Anna firmant exemplars del llibre.
Els nens i nenes, autors del text, llegint el conte. Al darrera, la projecció dels dibuixos del llibre.