CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 9 de gener del 2009

EN SUBI INAUGURA L'EXPOSICIÓ "APUNTS DE VIATGE" AL TEMPLE ROMÀ DE VIC

Avui divendres, 9 de gener, a les 19:30h, al Temple Romà de Vic, i si el temps ens ho permet, en Subi inaugura l'exposició APUNTS DE VIATGE. Una excusa per celebrar els seus 40 anys.
MOLTES FELICITATS, SUBI!
No cal dir que hi esteu tots convidats i que ens agradaria molt que hi vinguéssiu.

7 comentaris:

Xevidom ha dit...

Quina expo més guapa, Subi i Anna.
A la inauguració no vaig poder apreciar massa les il·lustracions perquè déu n'hi do la gent que va venir... quin èxit!
Tornaré segur. Val la pena. Em vas sorprendre, entre cometes, perquè ja sabia que estaria molt bé, però les composicions realistes amb grups de figures humanes, els colors minimalistes i els grans tamanys, ho domines tot a la perfecció. Ets un cabron! ;)

Anna ha dit...

Gràcies, Xevi.
L'èxit de veritat va ser poder-ho compartir amb els amics.
I unes Gràcies immenses a la Montse pel reportatge gràfic.
Som privilegiats de tenir-vos com amics.
Un petó,
subi, anna i martí

Xevidom ha dit...

Coincideixo totalment amb la opinió d'en Xevi:))))Vaig al·lucinar. Tenim pendent una segona visita...

Xevidom ha dit...

Per cert, sóc la Montse...sc

Albert Oriols Mombiola ha dit...

Hola!m'agrada't molt l'expo del temple romà, uns quadres genials, Felicitats! jo no he estat mai en els llocs que expliques en els quadres, però per el que transmets en ells segur que es un lloc molt bonic.

morfu ha dit...

Ei ! M'ha agradat molt la vostra exposició. Sóc un bon aficionat als viatges i a les noveles gràfiques. Veure les pintures d'en Subi m'ha fet retrobar-me amb bons records viscuts. Endevant i gracies !

Mar ha dit...

Hola! Suposo que arribo tard!! No se si encara hi és l'exposició!!!. encara que sigui tard us vui felicitar pel vostre treball, de debó que sou els millors, m'agrada moltisim la vostre feina i, no tinc nanos, peró per aniversaris i reis als petits dels meus amics sempre els hi cau un conte vostre. Ah! Soc de Sabadell i no trobo el Charli (on es ven?).
Disculpeu les faltes d'ortografia!!

Mar M.B