CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 31 de desembre de 2008

EN SUBI I L'ANNA AL FESTIVICCom que el centre d'interès del Festivic d'aquest any és LA MÚSICA, vem explicar dos dels contes de la sèrie "Els Grans Compositors i els nens" que hem publicat amb Bellaterra Música.
Mentre l'Anna explicava el conte de Bach i de Mozart, en Subi anava dibuixant i pintant dos murals a gran format.
A més, vem tenir el privilegi de poder escoltar música en directe gràcies als alumnes de l'escola de Música de Gurb que ens van tocar algunes peces amb el violoncel, el saxo i les flautes travesseres.
Moltes Gràcies a tots ells i també a tot el públic que hi va assistir.