CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 31 de juliol de 2018

SUBI & ANNA amb LGTBI "Unes colònies d'aventura"

"UNES COLÒNIES D'AVENTURA" amb text i lletres de les cançons d'Anna Obiols, il.lustracions d'en SUBI i música de David Martell. Un llibre CD que l'abril del 2019 serà una cantata amb les veus dels nens i nenes de tercer i quart de primària de les escoles del Bages. ..."És aquesta, la meva veritat, tu, jo i les constel.lacions. Estima i sigues estimat, i omple els dies de petons, silencis i cançons". (Fragment de la cançó "Tu, jo i les constel.lacions"). Un projecte del Consell Comarcal del Bages "Més divers, més Bages + LGTBI".

Cap comentari: