CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 23 de novembre de 2015

Subi & Anna a la Llibreria Documenta amb "QUINA CAPSA!"

Aquest dissabte 21 de novembre, a la Llibreria Documenta de Barcelona, vam fer la presentació de "QUINA CAPSA!" i "QUINA OLLA!". I aquí fotos del Taller que vam fer amb els infants i les seves famílies. Ens ho vam passar genial creant castells, avions, capgrossos, robots, cotxes, algun animal i molta imaginació.
Notícia a LA RELLA. La Revista del Lluçanès (19 Novembre 2015).