CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 9 de juliol de 2013

EN SUBI I L'ANNA AMB LES NITS DE CINEMA ORIENTAL

En Subi i l'Anna, juntament amb en Xevidom i la Montse també serem a les NITS DE CINEMA ORIENTAL de Vic. Avui, dimarts 9 de juliol, a les 17h de la tarda, a la Biblioteca Joan Triadú de Vic. Explicarem i dibuixarem la llegenda tradicional taiwanesa "La llegenda del llac del sol i la lluna". No hi falteu! Si voleu veure tota la programació de les NITS cliqueu a www.cinemaoriental.com