CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 19 d’octubre de 2009

L'ÚLTIMA TIRA CÒMICA


ADÉU A “LES ANIMALADES”

Sóc en Subi, el dibuixant que durant 11 anys us ha acompanyat cada divendres amb la tira còmica de les ANIMALADES.

Com heu vist, s’ha deixat de publicar i em sento amb l’obligació de donar una explicació a tots aquells que aquests dies m’heu trucat, escrit, parat pel carrer... per demanar-me què ha passat amb l’acudit setmanal.

La veritat és que la decisió no ha estat desitjada sinó que ha estat imposada per la direcció del diari. El motiu: retallar despeses. Les maneres: una simple trucada telefònica.

En aquests moments la sensació de tristesa m’envaeix. Potser he estat molt ingenu el pensar durant tots aquests anys que formava part d’una empresa i d’un equip de professionals que creien en la meva feina. De cop i volta i com si d’un accident de trànsit es tractés, han decidit matar els personatges que divendres rere divendres us han anat acompanyant. D’avui per demà em diuen que ja no compten amb mi. Una sensació estranya m’aclapara i un buit profund se m’imposa sense la meva voluntat.

Amb tot, m’agradaria donar les gràcies a tots els lectors que m’heu estat fidels. A tots els que m’heu anat seguint, llegint, col.leccionant... Doncs heu estat vosaltres que heu donat sentit i heu fet vius els personatges de les ANIMALADES. Des d’aquí un agraïment dels més sincers.