CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 10 d’octubre del 2008

PREMI APEL.LES MESTRES 2008

En Subi i l'Anna estem molt contents de poder compartir amb tots vosaltres l'alegria d'haver obtingut el PREMI APEL.LES MESTRES de Literatura Infantil Il.lustrada (Editorial Planeta -DESTINO) d'aquest any. Sota el títol "NAS DE LLAUTÓ" i amb un text i unes imatges minimalistes hem volgut fer un petit homenatge a l'home de circ que va ser CHARLIE RIVEL.
El projecte ha nascut aquest any mateix però la idea de fer-lo fa molt anys que la somiem. Per a l'Anna, és un personatge que porta al cor des de sempre i ha contagiat amb en Subi ja sigui per la seva insistència o per tot allò que és capaç d'expressar aquest pallasso que s'ha despullat de tot allò que és superflu per expressar l'essència amb l'art del gest.

10 comentaris:

dolo ha dit...

Caraaaaaai!!
Moltes felicitats!!
Evidentment us mereixeu aquest i molts més premis!
Una abraçada
Dolo

Muntanya de Llibres ha dit...

Moltes i moltes felicitats! Aixó és una gran noticia! I tant que us mereixeu aquest premi i com diu la Dolo aquest i molts més!

Muntanya de Llibres

Unknown ha dit...

M'alegro molt!
Moltes felicitats per aquest premi, no cal repetir que us el mereixeu...

Un petonàs,
Núria

Unknown ha dit...

Moltes felicitats!!!!!
Auuuuuuuuuuuuuuuuu
Com fèia en Charlie...
Aquest premi és un símbol
Nosaltres us portem al cor
La familia Subirana-Queralt.

Vulcano ha dit...

Moltes felicitats des de Torelló. Jordi, Judith i menuts.

Unknown ha dit...

enhorabona i moltes felicitats.
igual que nosaltres molts més pensen que ho feu de conya.
Continueu així.

petons.
sergi,dolo,bruna i gil.

pitu-anna ha dit...

Moltes felicitats parelleta! No pareu mai de dibuixar i explicar il.lusions. Per nosaltres sou els millors. Un petonàs. Pitu i Anna

BCL 3000 ha dit...

Felicitats pel vostre premi!
Ja avisareu quan surti publicat.

Gemma
APIC

Anna ha dit...

Moltíssimes Gràcies a tots i a totes. La veritat és que aquest premi és un estímul a seguir treballant i a seguir creient amb la feina que fem.
Estem gratament sorpresos per l'allau de felicitacions que estem rebent. La veritat és que aquest és el millor regal, el de saber que tenim amics al voltant amb qui poder-ho compartir.
GRÀCIES de nou a tothom per ser-hi!

subi i anna

marta ha dit...

sóc cosina de la Laura, ens ha portat un altre conte vostre ara ja som fans vostres la meva filla i jo, petons encara que no us coneguem.