CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 21 de desembre del 2018

EN SUBI IL.LUSTRA EL CALENDARI 2019 DEL CONSORCI DEL LLUÇANÈS

El LLUÇANÈS és territori de bruixes, molins, fonts, monestirs, castells, bandolers, festes... L'art de la forja, la tranhumància... El CALENDARI que el Consorci del Lluçanès ha fet per aquest 2019 ens proposa un ITINERARI FAMILIAR per cadascun dels municipis d'aquest preciós territori. Els voleu descobrir? www.llucanes.cat/calendari-2019 Il.lustracions: SUBI