CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

diumenge, 5 de novembre de 2017

SUBI & ANNA presenten el conte "SEGUINT LES PETJADES DEL PIRATA" a la Biblioteca de Salou

Ahir, dissabte 4 de novembre del 2017, Subi & Anna vam presentar el conte que hem inventat i creat per la biblioteca de Salou. Aquest acte s'ha inclòs dins de les activitats que la biblioteca ha organitzat per commemorar els seus 25 anys. Desitgem que ben aviat puguem tenir el conte editat. De moment, aquí us deixem amb una de les il.lustracions de l'àlbum il.lustrat i un parell de fotos de l'acte de presentació.
SUBI & ANNA també a l'Exposició "ÀLBUM D'AUTÒGRAFS" dels 25 Anys de la Biblioteca de Salou!
Moltes Gràcies!!!