CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 2 de juny de 2016

SUBI & ANNA i TALLER GABINS creen un Casal Artístic a l'escola LA FONT de Vic

Les inscripcions ja estan obertes per aquesta nova proposta a Vic, precisament aquest any que la ciutat és Capital de la Cultura Catalana i el mes de juliol està dedicat a la IMATGERIA FESTIVA i la CULTURA POPULAR.
I aquí, el procés creatiu que hem seguit. 1. Hem partit d'una LLEGENDA escrita per l'Anna Obiols:
Amb il·lustracions d'en SUBI fetes mentre s'explicava la llegenda oralment:
2. Hem creat la peça d'imatgeria festiva: l'UNICORN de la mà de Taller Gabins (Gabí Boixader i Judith Camps): La llegenda també la vam representar amb ombres xineses que vam fer entre tots:
3. La música i la lletra creada per l'ocasió per en Guillem Bosch: