CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dissabte, 24 d’octubre de 2015

Homenatge a Vincent VAN GOGH a la Biblioteca Clarà de Barcelona

En motiu dels 125 anys de la mort del genial pintor VINCENT VAN GOGH, en Subi i l'Anna, ahir, vam anar a explicar i dibuixar el conte que vam crear a la Biblioteca Clarà de Barcelona. Després vam fer un taller de pintura. Els infants van fer una interpretació personal dels quadres de Van Gogh:"L'habitació" i "La nit estrellada". També, però, vam pintar emocions, vam traçar vivències, vam sentir pinzellades i vam viure colors. Aquí en teniu una petita mostra: