CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

diumenge, 13 de setembre de 2015

SUBI & ANNA a La Setmana del Llibre en Català

Ahir, vam presentar el llibre "QUINA CAPSA!", Pagès Editors, a la Plaça de les Biblioteques. Després, vam crear i jugar amb CAPSES de cartró! A la mateixa matinal, hi va haver una trobada d'IL.LUSTRADORS amb Cristina Losantos, Scaramuix, Mercè Arànega i SUBI.
Diari "El9Nou". Dissabte, 12 de setembre de 2015.