CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 18 de febrer de 2015

Aquest febrer 2015 "EL PETIT DALÍ" al Teatre Poliorama de Barcelona

EL PETIT DALÍ I EL CAMÍ CAP ALS SOMNIS va ser un conte que vam crear en Subi i l'Anna ara ja fa uns quants anys. Es va publicar amb l'editorial Lumen (RHM). Persones de la companyia Únics Produccions es va enamorar del nostre llibre i es van arriscar a passar-lo a teatre. Ara també ja fa uns quants anys que "El petit Dalí" teatral va d'una banda a l'altra fent funcions aquí i allà, repartint imaginació i somnis. Aquest proper FEBRER s'atura de nou al Teatre POLIORAMA de Barcelona. Ens fa molt feliços que aquesta història continuï tan i tan viva.
(Fragments del llibre i de l'espectacle teatral).