CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 12 de novembre de 2014

A quatre mans SUBI & ANNA IL.LUSTREN 365 ideas para una crianza feliz DE ROSA JOVÉ

Novetat de Subi & Anna: UN REGAL DE LLIBRE. És un llibre regal escrit per la Rosa Jové i que nosaltres hem tingut la sort i el privilegi d'il.lustrar. És una creació a quatre mans entre en Subi i l'Anna que desitgem que us agradi molt i el disfruteu. Aquí en teniu una petita mostra.