CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

diumenge, 21 de setembre de 2014

EN SUBI I L'ANNA AMB EL TRICENTENARI "El maletí malgirbat i la llibreta vella" A CALELLA DE LA COSTA

Aquest dissabte vam estar a la 34a Fira de Calella de la Costa, a tocar del mar, explicant i dibuixant el nostre conte del Tricentenari "EL MALETÍ MALGIRBAT I LA LLIBRETA VELLA". Va ser genial que la colla de miquelets i fusellers de muntanya ens hi acompanyés. Vam tenir el privilegi de veure les vestimentes i tots els complements que portaven a l'època: fusells, baionetes, tricornis, carbasses... Aquí en teniu una petita mostra.