CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 21 d’octubre de 2013

EL JOC DEL BOLET: De rovelló a rovelló i tiro perquè sóc el millor

La Festa del Bolet va ser tot un èxit: l'exposició, les xerrades, el menú gastronòmic, les escultures de fusta amb "motosserra", l'homenatge al Pere de la Cirera, les activitats per als nens i nenes, les parades... Aquí us deixem amb algunes de les fotos del JOC DEL BOLET que vam crear per l'ocasió. "De rovelló a rovelló i tiro perquè sóc el millor". "A la Font de la Prada vas a berenar, una tirada sense jugar". "Bolet mortal, comença de nou com cal"... Gràcies a tots per ser-hi i per fer-ho possible un any més!
L'article que ha sortit a "El 9 Nou" del joc que hem creat!