CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 15 de juliol de 2013

En SUBI dibuixa les NITS de cinema oriental: el clàssic BOLLYWOOD

Les NITS de cinema oriental de Vic, aquest any també s'han anat narrant a través de les mirades d'alguns dibuixants il.lustradors: Xevidom, Danius, Montse Batalla, Joan Puig, Subi i Meri Gil. Aquí us adjuntem l'aportació que en Subi ha fet de les NITS, concretament del dissabte, el clàssic Bollywood.
Podeu fer una ullada al blog: http://blog.cinemaoriental.com