CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 27 de maig de 2013

EN SUBI I L'ANNA A LES ESCOLES DE GIRONA

Aquí us adjuntem alguns dels treballs fets per als nens i nenes de les escoles de Girona. Cada any, en Subi i l'Anna anem a les escoles de la ciutat i desenvolupem una activitat d'animació a la lectura. El punt de partida és el conte "ELS VIATGES DE LA CISA" que vam crear nosaltres i que té com a protagonista la mascota de les biblioteques municipals. A més de la lectura també es treballa la plàstica. És una activitat dirigida als alumnes de primer de primària i s'engloba dins del projecte de ciutat educadora impulsat des de l'Ajuntament de Girona. En Subi i l'Anna estem molt contents tant dels processos com dels resultats finals.