CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 26 de març de 2013

UN ANY MÉS, EN SUBI I L'ANNA A LES ESCOLES DE GIRONA

Com cada any, en Subi i l'Anna fem el Recurs Educatiu ELS VIATGES DE LA CISA. Hem fet la primera sessió amb els grups de primer curs de primària de les escoles de Girona. El maig farem la segona sessió i posarem en comú la feina feta.

1 comentari:

Judith ha dit...

Com sempre genial! Passeu-vos pel meu bloc que teniu PREMI!