CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 17 de desembre de 2012

EN SUBI I L'ANNA FIRMANT EXEMPLARS DE "EL PETIT DALÍ" A L'ATLÀNTIDA DE VIC

MOLTES GRÀCIES als qui ahir vàreu venir a l'Atlàntida a veure EL PETIT DALÍ. L'espectacle que la companyia Únics Produccions ha creat a partir del nostre llibre. Un cop més, ens vàreu fer sentir molt ben acompanyats. Va ser tot un èxit. Una molt bona injecció de felicitat i optimisme amb els temps que corren! Mil Gràcies a tots!