CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 10 d’abril de 2012

UNA NOVA VERSIÓ DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI AMB TEXT DE JORDI SIERRA I FABRA I MAGNÍFIQUES IL.LUSTRACIONS D'EN SUBIAquest passat dissabte, els autors de l'àlbum "El drac, la princesa, Sant Jordi i la rosa", Jordi Sierra i Fabra i Subi, van presentar-lo al MÓN LLIBRE de Barcelona.
L'autor va explicar la llegenda mentre en Subi va anar dibuixant algunes de les escenes que es van sortejar entre el públic assistent. Aquí en teniu una petita mostra.

Una nova versió de la llegenda de Sant Jordi amb text de Jordi Sierra i Fabra i magnífiques il.lustracions d'en Subi. Un àlbum il.lustrat que no us podeu perdre. Està en català i castellà. Editorial Brúixola/ Bruño.