CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 25 de gener de 2011

EN SUBI I L'ANNA A LES ESCOLES DE GIRONA Recurs educatiu "Els viatges de la Cisa"

Com cada any, aquest ja és el quart, en Subi i l'Anna anem a les escoles de Girona a fer una activitat al voltant de la mascota de les biblioteques municipals de la ciutat, la Cisa.
És una activitat que s'engloba en un projecte més global que té com a objectiu crear lectors i lectores. La nostra activitat va diurigida als nens i nenes que fan primer de primària i a més de treballar la lectura, també treballem la plàstica.
Aquí teniu algun exemple de la primera part que ja hem realitzat.