CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 9 de desembre de 2009

PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE D'EN SUBI

El Costumari d'Elena Ferro amb il.lustracions de Subi es presentarà el proper dijous 17 de desembre a la Llibreria "El cafè de les lletres" de Vic.
No cal dir que hi esteu tots convidats!

1 comentari:

Xevidom ha dit...

Vaig anar a la presentació i molt, molt bé. Si algú té oportunitat d'anar a una presentació de qualsevol llibre on hi dibuixi en Subi, que hi vagi, perquè és un "gustassu" veure com dibuixa en directe. I si a més a més xerra l'Anna, també és tot un expectacle veure com es comunica amb els més petits, fins i tot amb els més rebels! Per cert, molt bon llibre!