CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 2 d’octubre de 2009

EXPOSICIÓ AL CENTRE CÍVIC Remei-Estadi VIC

Des d'avui i fins el 25 d'octubre podeu passar pel Centre Cívic Remei-Estadi de Vic a veure l'exposició APUNTS DE VIATGE d'en Subi.

2 comentaris:

Xevidom ha dit...

Enhorabona per l'exposició! Jo hi passaré algun dia -la vaig veure al Temple Romà pel gener, però val molt la pena repetir-.
Si em permeteu una petita crítica del disseny del díptic, sembla que la inauguració sigui el dia 10 d'octubre, no? Jo crec que això pot portar certa confusió. I si no, mireu si el dia 10 ve molta gent, hahahahaha.

Salut, artistes!!

Stel.la ha dit...

Sembla interessant, ja m´hi passejaré!
Stel.la, de "El petit tresor"