CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 17 de setembre de 2009

JA ES TROBA A LES LLIBRERIES

Aquí teniu la publicació del Premi "Lactància i Criança". Com vàrem anunciar en el seu moment, és un abecedari on hi ha representades dones del món donant pit.
Des d'aquí, volem dedicar aquest llibre a totes les mames que doneu pit als vostres fills.

De moment, encara no ha sortit la versió catalana. Us mantindrem informats, d'acord?

1 comentari:

Mònica Roca Il·lustració ha dit...

M'encanta!!!! m'encanten les teves il.lustracions Subi, i com a mare lactant, m'encanta la iniciativa del concurs... al que miraré de presentar-me aquest any... malgrat el temps se'm tira al damunt!...
seguiu així!