CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 26 de febrer del 2009

PRESENTACIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ DE "CHARLIE, NAS DE LLAUTÓ" de Subi i Anna Premi Apel.les Mestres



Ahir, dimecres 25 de febrer, a la sala de premsa de l'editorial Planeta, es va fer la presentació oficial als mitjans de comunicació del Premi Apel.les Mestres "CHARLIE, NAS DE LLAUTÓ" .
Aquí us adjuntem alguns dels retalls de premsa que han anat sortint als diferents diaris.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola amics,

Des de Camps (Fonollosa), volem dir-vos que totes les veïnes i veïns estem molt orgullosos de tenir-vos, encara que sigui de lluny, vinculats amb el nostre poble. Ja comptem els dies per veure si ens veiem en la propera Fira de la tardor.

Enhorabona per tot plegat i una abraçada!

Xevidom ha dit...

Aquest desplegament mediàtic fa realment goig! Moltes felicitats. Per cert, aquest cap de setmana ja vam veure les dues versions de Charlie, Nas de Llautó, ben destacades en una llibreria molt cèntrica de Lleida.

Xevi i Montse