CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

diumenge, 9 de novembre de 2008

EN SUBI I L'ANNA A ISRAEL
En Subi i l'Anna hem estat convidats per l'Institut Cervantes de Tel Aviv i l'Institut Ramon Llull per formar part d'un encontre hispano-israelí sobre Literatura Infantil que sota el títol "LOBOS Y DRAGONES" té l'objectiu de posar sobre la taula la realitat de la Literatura d'un país i l'altre.
Això serà el dilluns, 17 de novembre, a la seu de l'Institut Cervantes de Tel Aviv.
Aquest fet ve donat perquè alguns dels nostres llibres com "El petit Dalí i... el camí cap als somnis" o "Les aventures d'en Quixot" o "Mozart, el petit mag"... han estat traduïts a l'hebreu per l'editorial isrealiana Agam.

1 comentari:

Xevidom ha dit...

Molta sort en aquesta aventura! És una ocasió única per viure de primera mà la realitat cultural d'un país ben diferent.